ОВЕН – много положителни преживявания ви очакват през месец декември, с

...
ОВЕН – много положителни преживявания ви очакват през месец декември, с
Коментари Харесай

Какво са ви приготвили звездите за декември

ОВЕН – доста позитивни прекарвания ви чакат през месец декември, с дребни изключения. Имате сили и сила за всяко ваше деяние, а и шанс няма да ви липсва. Особено добре ще се развиват взаимоотношенията с задгранични сътрудници. Ако имате правосъдни разногласия, делата ще се развиват във ваша изгода. Много удобен месец за пътувания и екскурзии зад граница, за рекламна и издателска активност, придобиване или предаване на познания и умения, за всевъзможни занимания. Проблеми може да зародят при някои от вас в партньорските връзки, в случай че някой от вас е прекомерно придирчив към другия. От 12 декември до 2 януари Меркурий е в ретроградно придвижване, само че по-проблемен за вас е интервалът 12-22 декември. Може да се чувствате неразбрани, общуването с близките да е затруднено. Работете деликатно с документи и информация. Не купувайте нова техника.

ТЕЛЕЦ – месец декември е месец за акомодация след сложния месец и половина на несъгласия, битка и житейски обрати. Обърнете внимание на финансовите каузи и незавършените задължения в работата си. Грижете се и за своето здраве, направете профилактични прегледи. При някои от вас може да има закъснение на доходи или връщане на дадени заеми до 22 декември. Добър интервал за преподписване на изтекли контракти, промяна на документи с изминал период. След 22-ри не давайте пари в заем и не взимайте такива. Предпазвайте се от телефонни измами, не правете огромни капиталовложения и вложения. Може да се чувствате много комплицирани, да взимате неправилни решения и да допускате неточности, заради което да загубите пари или други значими за вас движимости. Време е да се подготвите за Новогодишните празници. Обърнете внимание на околните и обичани хора.

БЛИЗНАЦИ – не мога да ви обещая спокоен месец, скъпи Близнаци. Марс в Стрелец е в срещуположния на вашия знак, а и Слънцето до 21 включително в Стрелец. Ще ви се постанова постоянно да се защитавате от нападките на сътрудници или съперници. Някои от вас може да влязат и в правосъден конфликт, дали по персонални каузи или свързани с различен член на фамилията. Вашият планетен шеф Меркурий, обаче, до 11 декември е в удобни аспекти и директното му придвижване благоприятства решаването на всевъзможни въпроси. Меркурий ще има положително въздействие до 22 декември включително, само че след 11-ти може делата да се забавят и отсрочат във времето. И е разумно – идват светли празници. Между 23.12.23 и 13.01.24 год. избягвайте разногласия, разрешаването на значими въпроси. Концентрацията ви е намалена, шофирайте деликатно. Не се доверявайте на никого, внимавайте за обири и измами.

РАК – вашето всекидневие ще е много натоварено също, скъпи Раци. Повече напрежение може да има в работата ви. Общуването ще е по-затруднено. Не влизайте в борба с сътрудници, а потърсете тяхната помощ при потребност. Ще се почувстват поласкани и въодушевени, вместо да ви подлагат на критика. Так аще бъдат избегнати и възможни неточности, които другояче ще би трябвало да поправяте на по-късен стадий. За сметка на това можете да разчитате на цялостната поддръжка от страна на колегата си, както и на други хора от обкръжението ви. Обръщайте задоволително внимание на децата си. Не е изключено на някои от вас да позволяват разногласия от морално-етично естество или да нарушат законите по някакъв метод. Финансово множеството от вас ще се усещат постоянни този месец. Ще се радвате на фамилни придобивки, приятни и сантиментални прекарвания с обичаните хора в празничните дни.

ЛЪВ – месец декември т.г. е преуспяващ за вас. Чувствате се въодушевени и енергични, изпълнени с въодушевление и очаквания за бъдещето. Имате всички благоприятни условия за реализирането на доста от проектите. Но значимите каузи свършете преди 12 декември. След това се отдайте на отмора и релакс. Свободните представители на този огнен знак ще се радват на невероятни прекарвания и нови забавни познанства, които могат да прераснат в интимни. Прекрасен месец за пътувания, занимания с другари и обичани хора, срещи със остарели другари, за креативен действия или спорт. Ще ви се отрази доста добре една спа отмора. Ако сте фамилни или в сериозна връзка не флиртувайте и не давайте мотив за ревнивост на колегата си. През втората половина на месеца не предприемайте опасности и вземете превантивни ограничения против кражби в дома, в случай че за празниците ще пътувате някъде.

ДЕВА – през този месец болшинството от вас ще усещат огромно напрежение – при някои на работното място, при други в фамилията и дома. Силата ви е огромна, само че би трябвало да пестите силата си, с цел да не се отрази на здравето ви, изключително на нервите. След 21-ви ще почувствате известно облекчение и е време за празници. Сега не е удобно да предприемате каквито и да било рисковани дейности. Стремете се да не влизате и в спор, с цел да не прерасне в нещо по-сериозно и да има неприятни последствия. Слънцето и Марс подчертават дома и околните ви, по тази причина бъдете покрай тях и се погрижете при нужда. Внимавайте за гърмежи, пожари, кражби в дома или различен случай. След 23-ти, с изключение на всичко друго, може да зародят кавги с родственици. А в случай че в празничните дни ще пътувате и празнувате другаде, бъдете деликатни зад кормилото и в общуването с хората. 

ВЕЗНИ – динамичен месец във връзка с връзките с родственици и другари, пътувания и благоприятни условия за сполучливи покупко-продажби при хората с бизнес. До 11 декември в това число интервалът е удобен за споразумяване на документи, сделки и разрешаване на фамилни каузи. Единственото, за което би трябвало да сте по-внимателни, е да спазвате разпоредбите и законите по пътищата, да не шофирате с превишена скорост или в случай че сте използвали алкохол. През втората половина на месеца ви чакат посетители от надалеч, придобивки в дома и доста мотиви за наслада. Не харчете ненужно, планирайте добре финансовите си разноски за празниците. Избягвайте огромни компании в празничните дни, уязвими сте към вирусни инфекции. Добро време за възстановяване на взаимоотношенията с някого, връщане на жест или остарял дълг. Не предприемайте опасности след 21 декември.

СКОРПИОН – настроени сте сантиментално и сте подготвени да зарадвате своите близки и обичани хора с наближаването на Коледните и Новогодишни празници. И в това няма нищо неприятно, стига да не се раздавате прекалено много. Обърнете внимание малко повече на себе си и направете някои разкрасяващи процедури. Купете си нещо ново за празниците – тоалет или аксесоар, с което да привлечете в допълнение вниманието на своята половинка и погледите на всички в обкръжението ви. През втората половина на декември се стремете да обръщате задоволително внимание на непрекъснатия си сътрудник и не давайте мотив за ревнивост. Венера е в неподходящ аспект с Уран, което може да предизвика спор, финансови усложнения или загуба на пари/вещи. Бъдете рационални с парите. Предпазвайте се от интриги. Очакват ви приятни срещи и диалози със остарели другари или родственици, които не сте виждали от дълго време.

СТРЕЛЕЦ – Слънцето и Марс във вашия знак ви зареждат с мощна сила и възторг. Чувствате се въодушевени и със мощно предпочитание за занимания и пътешествия. През първата половина на декември имате чудесни благоприятни условия за облаги и ползотворни контакти, които да ви донесат бъдещи придобивки. Ще се радвате и на триумфите на вашите деца. През втората половина на месеца би трябвало да забавите малко темпото, да ревизирате финансите си и всичко, което е скъпо за вас. Не правете капиталовложения, изключително в недвижимо имущество, след 11 декември. Ако няма да празнувате Новогодишните празници вкъщи, вземете ограничения против кражби и течове, които биха ви изненадали неприятно. Пазете се от произшествия и измами сред 23 декемви и 4 януари, избягвайте планините. Интимните връзки ще са горещи, а желанието ви за милувки мощно, само че са вероятни и разочарования.

КОЗИРОГ – до 11 декември в това число интервалът ви е доста потребен и ще имате триумф във всяко ваше деяние. Концентрацията ви е отлична, а мисленето практично. Няма късмет да сгрешите в преценките и решенията си. Много добър интервал за договаряния и покупко-продажби, за сключване на контракти или уреждането на значими документални въпроси, за писане, преподаване и другарство. На триумф и самопризнание могат да се радват и създателите. Дори и да се чувствате изтощени, възползвайте се от поддръжката на звездите. След 11 декември желанието ви за преоценка на предишните събития и контакти се покачва. Тогава, и изключително сред 23 декември и 4 януари, е добре да си дадете малко отмора, с цел да възстановите силите си. Колкото сте по-далеч от хората (не от близките) в този интервал, толкоз по-добре за вас. Така ще си спестите злоба, интриги и някои разочарования от сътрудници или другари.

ВОДОЛЕЙ – звездите през месец декември ви подаряват със мощ, доста нови хрумвания и благоприятни условия през първата половина на месеца, които можете да осъществите или най-малко да положите началото на част от тях. Ще имате поддръжката на доста хора от обкръжението ви. Много удобен месец за работа в групи и организации. На триумф могат да разчитат хората с бизнес, филантропична активност, спортистите и с специалности от сферата на полицията, незабавната помощ, огнеборците, военните и така нататък Не разчитайте на съществени финансови облаги и не харчете ненужно, с цел да не се почувствате затруднени в някакъв миг. Обръщайте задоволително внимание н околните си и обичани хора, а в работата не бъдете прекомерно сериозни и взискателни. Сега не е момента да желаете и покачване на заплатата. Най-доброто, което можете да извършите е да си вземете отпуск след 12-ти и да почивате. 

РИБИ – както и другите преносими знаци на Зодиака, вие също ще се наложи да преминете през по-труден месец. При февруарските представители взаимоотношенията и делата ще се успокоят последователно. Но родените през март би трябвало да проявят повече самообладание и разсъдък през декември. Препоръчително е да спазвате законите, етиката на работното място и най-много да се предпазвате от всевъзможни неприятности или произшествия. Не рискувайте, не спорете с шефове и други висшестоящи лица. Онези от вас, които са склонни да нарушават реда и законите, могат да си навлекат проблем с органите на реда. По природа сте спокойни натури, само че в този момент може да се появят провокации, които да ви предизвикат. По време на празниците родените след 10 март да заобикалят спорове, да карат деликатно и да не боравят с пиратки, с цел да няма контузии. Романтичните връзки и финансите са по-стабилни.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 1, 7, 8, 15, 20, 21, 27 и 28 декември.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 4, 5, 6, 11, 12, 18, 19, 24, 25, 26 и 31 декември след 14 часа.

Неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 29, 30 и 31 декември до 14 часа.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2023:  

Последна четвърт – 05.12.2023 – 07:49 часа – Луна в Дева

Новолуние – 13.12.2023 – 01:32 часа – Луна в Стрелец

Първа четвърт – 19.12.2023 – 20:39 часа – Луна в Риби

Пълнолуние – 27.12.2023 – 02:33 часа – Луна в Рак

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „ БЕЗ КУРС “:  

01.12.2023 от 15:07 ч. - 01.12.2023 до 18:00 ч.

04.12.2023 от 04:11 ч. - 04.12.2023 до 05:50 ч.

06.12.2023 от 15:50 ч. - 06.12.2023 до 18:34 ч.

09.12.2023 от 03:05 ч. - 09.12.2023 до 05:35 ч.

11.12.2023 от 10:57 ч. - 11.12.2023 до 13:11 ч.

13.12.2023 от 08:48 ч. - 13.12.2023 до 17:31 ч.

15.12.2023 от 18:03 ч. - 15.12.2023 до 19:56 ч.

17.12.2023 от 14:03 ч. - 17.12.2023 до 21:58 ч.

19.12.2023 от 23:03 ч. - 20.12.2023 до 00:46 ч.

22.12.2023 от 04:47 ч. - 22.12.2023 до 04:50 ч.

24.12.2023 от 08:40 ч. - 24.12.2023 до 10:15 ч.

26.12.2023 от 09:55 ч. - 26.12.2023 до 17:15 ч.

29.12.2023 от 00:57 ч. - 29.12.2023 до 02:23 ч.

31.12.2023 от 07:18 ч. - 31.12.2023 до 13:53 ч.

Часовете, в които Луната е „ без курс “, са неподходящи за взимане на значими решения, за нови инициативи и планове, за сключване на контракти (включително брачни) и съглашения, за други значими или рисковани дейности. Луната „ без курс “до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава опция подхванатите дейности и взетите решения в тези часове да имат развиване и триумф в предстоящ проект. Тези часове са удобни само за довършителни дейности и рутинна работа.

Марги Паскалева  

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР